Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kotányi Przyprawa do szarlotki 26 g
Ilość: 26 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com |
Dodatki | Wzmacniacze smaku: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę. |
Składniki | cynamon cukier proszek cytrynowy (maltodekstryna, sok z cytryny) goździki imbir |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: Niezrównana do szarlotki, ale również do ciasta z gruszkami. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do szarlotki, mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1260 kJ / 300 kcal Tłuszcz: 0,4 g W tym kwasy tł. nasycone: 0,2 g Węglowodany: 58 g W tym cukry: 48 g Białko: 1,6 g Sól: 0,01 g |
Przepisy | Wiedeński strudel jabłkowy Przepis na jeden strudel: 1 opakowanie ciasta na strudel, 4 średniej wielkości lekko kwaśne jabłka, 1/2 opakowania przyprawy do szarlotki Kotányi, 2 łyżki bułki tartej, 1 łyżka cukru, 3 łyżki kwaśnej śmietany, 2 łyżki grubo posiekanych orzechów włoskich, 1 jajko, 2 łyżki masła, cukier puder do posypania. Przygotowanie: Zmiksuj stopione masło z jajkiem. Przygotuj dwie warstwy ciasta na strudel i posmaruj 2/3 zmieszanego jajka. Połącz pokrojone w kostkę jabłka z przyprawą do szarlotki, z bułką tartą i cukrem. Rozprowadź wraz z kwaśną śmietaną i orzechami na cieście. Zroluj całość i uszczelnij wymieszanym jajkiem. Piecz w temperaturze 190°C przez 20 minut. Pozostaw do wystygnięcia. Posyp cukrem pudrem. |
20 g
20 g
80 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g