Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kamis Kardamon owoce 7 g
Ilość: 7 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kardamon owoce. |
Przepisy | Ciasto z mango Składniki: 400 ml mleka kokosowego 4 owoce kardamonu Kamis 25 g żelatyna 100 g orzechów nerkowca 2 ½ łyżki brązowego cukru ½ łyżeczki imbiru 75 g masła 100 g herbatników 3 dojrzałe mango 200 ml jogurtu greckiego 3 łyżki miodu Sposób przygotowania: 1. Mleko kokosowe wlej do rondelka, dodaj ziarna wyjęte z owoców kardamonu, gotuj w rondelku na wolnym ogniu aż zredukuje się o połowę. pod koniec dodaj żelatynę, dokładnie wymieszaj. 2. Orzechy nerkowca zmiksuj drobno z cukrem, imbirem i masłem, dodaj drobno pokruszone herbatniki dokładnie wymieszaj. 3. Spód tortownicy wyłóż papierem do pieczenia, rozłóż masę orzechową, dokładnie ubij, wstaw do lodówki na kilka minut do schłodzenia. 4. Obrane mango zmiksuj z jogurtem i miodem, dodaj mleko kokosowe, dokładnie wymieszaj. Wylej do tortownicy i wstaw do lodówki na ok 2 godz. |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g