Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Galeo Przyprawa do pizzy i zapiekanek 12 g
Ilość: 12 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Składniki | sól bazylia czosnek granulowany - 14% kolendra oregano cukier chili |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza 100 g produktu 1 łyżeczka (około 3 g) Wartość energetyczna : 807/193 (kJ/kcal) 24/6 (kJ/kcal) Tłuszcz: 3,3 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g 0 g Węglowodany : 23 g 0,7 g w tym cukry : 18 g 0,5 g Białko : 9,0 g 0 g Sól : 41,5 g 1,2 g |
Przepisy | Pizza pepperoni Danie dla 6 osób Czas przygotowania: ok. 1 godz 15 min. - 1,5 szklanki mąki - ½ łyżeczki cukru - 15 g drożdży - olej - 1 szklanka przecieru pomidorowego - 200 g salami pepperoni - 250 g startego sera (np. mozzarella) - 1 opakowanie przyprawy do pizzy i zapiekanek Mąkę wymieszać z 1 łyżką przyprawy, drożdżami roztartymi z cukrem, ½ szklanki wody. Zagnieść ciasto (ugniatać ok. 10 min). Uformować kulę i odstawić w ciepłe miejsce na około ½ godziny. Dużą blachę (ok. 35 cm x 40 cm) oraz ciasto posmarować olejem. Blachę wyłożyć ciastem na grubość ok. 2 mm. Przecier wymieszać z resztą przyprawy i zagotować. Sosem posmarować ciasto. Nałożyć ser i plasterki salami. Piec ok. 10-15 minut w piekarniku o temperaturze 220°C. Gotową pizzę polać resztą sosu. |
120 g
16 g
25 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
200 g
20 g
200 g