Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do indyka 23 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja i seler. |
Składniki | sól (w tym sól morska) papryka (10,7%) czosnek (8,9%) cukier kukurydza pieprz (6%) cebula (5,6%) marchew rozmaryn (3,2%) oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia pieprz cayenne kolendra kurkuma GORCZYCA kozieradka natka pietruszki aromat |
O produkcie | Harmonijne połączenie 100% naturalnych przypraw i ziół, w skład których wchodzą papryka, czosnek, rozmaryn, kolendra i kurkuma, pozwoli podkreślić delikatny smak indyka. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: Dodaj 1 niecałą łyżeczkę (4 g) przyprawy na każde 100 g przygotowywanego mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do indyka |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 972 kJ/232 kcal Tłuszcz : 5,7 g w tym kwasy nasycone : 0,7 g Węglowodany : 36 g w tym cukry : 19 g Błonnik : 5,6 g Białko : 5,8 g Sól : 39,3 g |
Przepisy | Pieczony indyk Składniki: - 600 g piersi z indyka - 3 łyżki oliwy z oliwek - 2 łyżki Przyprawy do indyka Knorr - 2 łyżki musztardy sarepskiej - 100 g plasterków wędzonego boczku lub słoniny Sposób przygotowania: 1. W misce mieszaj oliwę z oliwek z musztardą i Przyprawą do indyka Knorr. Powstałą marynatą natrzyj dokładnie mięso. Odstaw je do zamarynowania do lodówki na czas od 3 do 12 godzin. 2. Zamarynowane mięso ułóż w naczyniu żaroodpornym, a na wierzchu piersi ułóż plastry boczku. 3. Wstaw do nagrzanego do 190°C piekarnika na 45-60 minut, w zależności od grubości mięsa. |
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g
20 g