Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Cynamon z Wietnamu 15 g
Ilość: 15 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | 100% cynamon z Wietnamu |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cynamon z Wietnamu |
Przepisy | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem Składniki: - 100 g białego ryżu długoziarnistego - 2 jabłka starte na tarce - 50 g rodzynek - 50 g migdały w plastrach - 200 ml mleka - ½ łyżki Cynamonu z Wietnamu Knorr - 3 łyżki miodu - 2 łyżki masła lub margaryny - 100 ml jogurtu naturalnego Sposób przygotowania: 1. Starte jabłko delikatnie podsmaż na patelni, dodaj Cynamon Knorr, miód, migdały, rodzynki oraz ryż. Całość zalej mlekiem i dokładnie wymieszaj. Wszystko razem zagotuj. 2. Przełóż do naczynia żaroodpornego i przykryj folią spożywczą. Naczynie wstaw do nagrzanego do 160°C piekarnika na około 20-30 minut, w zależności od gatunku ryżu. 3. Gotowy ryż podawaj z łyżką jogurtu lub śmietany, oprószony cynamonem z wierzchu. Wskazówka: Jabłko w ryżu możesz zamienić na gruszkę, śliwkę lub nawet mango. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl |
16 g
25 g
20 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
200 g
20 g
200 g