Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Cebula z USA 20 g
Ilość: 16 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | 100% cebula z USA |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cebula z USA |
Przepisy | Smażone udka Kentucky Składniki: - 1 kg pałek z kurczaka - 3 łyżki mąki pszennej - 1 łyżka mąki kukurydzianej - 1 łyżka Papryki Słodkiej Knorr - 2 łyżki suszonej Cebuli z USA Knorr - 1 łyżka Kminu Rzymskiego Knorr - 1 łyżka Oregano Knorr - 1 łyżka Tymianku Knorr - 1 łyżka soli - 1 litr oleju - 2 jajka Sposób przygotowania: 1. Pałki z kurczaka umyj, odetnij górną część kości, mięso włóż do garnka, zalej szklanką wody i uparuj do miękkości kontrolując cały czas poziom wody w garnku. 2. Jaja roztrzep w misce. 3. Olej przelej do garnka lub dobrze rozgrzanej frytkownicy. 4. Pozostałe składniki pomieszaj ze sobą. Gorące jeszcze udka wrzuć do misy z przyprawami, a następnie przełóż do roztrzepanych jaj i ponownie obtocz w przyprawach. 5. Udka smaż w głębokim tłuszczu, aż będą złociste i chrupiące. Gotowe kawałki mięsa przełóż na ręcznik papierowy, tak aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Wskazówka: panierując udka spraw, aby powierzchnia nie była równa. Do stosowania w ciepłych aplikacjach. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g
20 g
20 g