Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do pieczeni 23 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | sól cukier papryka (11%) mąka ryżowa cebula (4,3%) kminek (4%) czosnek (0,9%) przecier pomidorowy pieprz gałka muszkatołowa |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: Dodaj 1 łyżeczkę (5 g) przyprawy na każde 100 g przygotowywanego mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do pieczeni |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 694 kJ/165 kcal Tłuszcz : 2,4 g w tym kwasy nasycone : 0,5 g Węglowodany : 30 g w tym cukry : 18 g Błonnik : 6,7 g Białko : 3,8 g Sól : 52 g |
Przepisy | Pieczeń z jabłkiem i cebulą Składniki: - 1,5 kg schabu ze środka - kwaśne jabłko - 6 szalotek - Przyprawa do pieczeni Knorr - 400 g słoniny - 2 łyżki dżemu morelowego - 2 łyżki octu jabłkowego - 2 łyżki oleju rzepakowego Sposób przygotowania: 1. Schab umyj, osusz i oczyść z przerostów tłuszczu i błon. Natnij je, co pół centymetra, robiąc miejsce na plastry jabłka i szalotki. 2. Wymieszaj Przyprawę do pieczenia Knorr z olejem, octem jabłkowym i dżemem morelowym. Powstałą marynatą natrzyj mięso, również w nacięciach. 3. W każde nacięcie włóż plaster jabłka i szalotki. Plastry słoniny nałóż na mięso i wstaw do nagrzanego do 180°C piekarnika na 45-55 minut. |
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g