Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do zapiekanek makaronowych 23 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja i gorczycę. |
Składniki | sól papryka* (12%) cukier czosnek* (7,6%) cebula* (6,9%) koncentrat pomidorowy* (5,9%) pieprz nasiona SELERA kolendra kminek gałka muszkatołowa pieprz cayenne *Warzywa uprawiane w sposób zrównoważony |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: Dodaj 1 łyżeczkę (4 g) przyprawy na każde 100 g przygotowywanej zapiekanki. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do zapiekanek makaronowych |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 649 kJ/154 kcal Tłuszcz : 2,1 g w tym kwasy nasycone : 0,4 g Węglowodany : 28 g w tym cukry : 16 g Błonnik : 7,3 g Białko : 4,6 g Sól : 52,8 g |
Przepisy | Zapiekanka warzywna z komosą ryżową Składniki: - 200 g ugotowanego makaronu penne - 1 czerwona papryka - 1 cukinia - 1 cebula - 100 g czarnych oliwek - 10 pomidorków koktajlowych - 100 g różyczek sparzonego brokułu - 3 ząbki czosnku - 1 Przyprawa do zapiekanek makaronowych Knorr - 3 łyżki oliwy z oliwek - 1 łyżka mąki - 100 g ziaren dyni lub słonecznika - 200 ml śmietany - 1 jajko - 100 g sera żółtego Sposób przygotowania: 1. W misce wymieszaj Przyprawę do zapiekanek makaronowych Knorr, posiekany czosnek, jajko, śmietanę i mąkę. W powstałem sosie wymieszaj makaron i pozostałe pokrojone warzywa. 2. Wszystko razem przełóż do naczynia żaroodpornego i posyp serem. Wstaw do nagrzanego do 190°C piekarnika na 30 minut. Wskazówka: Jeśli lubisz wyraziste smaki, dodaj do zapiekanki drobno pokrojoną papryczkę chili. |
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
12 g
10 g