Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Gałka muszkatołowa z Indonezji 10 g
Ilość: 10 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | 100% gałka muszkatołowa z Indonezji |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Gałka muszkatołowa z Indonezji |
Przepisy | Smażone warzywa z woka Składniki: - 30 ml oleju roślinnego - 2 ząbki czosnku - 100 g kalafiora (pokrojone w kwiaty i blanszowane) - 100 g groszku zielonego mrożonego - 100 g grzybów np. shitake - 200 g Bambusa np. Stado Valcom - 200 g fasolki szparagowej - 400 g mini kolby kukurydzy - ¼ szklanki bulionu z kurczaka - 4 łyżki sosu ostrygowego - 2 łyżki sosu sojowego - 1 łyżeczka cukru - 1 łyżka mąki kukurydzianej - szczypta Gałki muszkatołowej z Indonezji Knorr - szczypta Pieprzu mielonego Knorr Sposób przygotowania: 1. Warzywa przekrój na pół. 2. W woku rozgrzej olej, podsmaż posiekany czosnek, dodaj warzywa, bulion, gotuj całość przez 1-2 minuty, dodaj sos ostrygowy i sojowy, cukier, pieprz, Gałkę muszkatołową Knorr i mąkę wymieszaną z 2 łyżkami wody. 3. Doprowadź do wrzenia, gotuj kolejne 2 min. aż sos zgęstnieje. 4. Danie podawaj z ryżem. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl |
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g
20 g
20 g