Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Rozmaryn z Maroko 15 g
Ilość: 15 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | 100% rozmaryn z Maroko |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Rozmaryn z Maroko |
Przepisy | Kuskus z pieczoną dynią i ciecierzycą Składniki: - 2 dynie piżmowe, obrane - 4 łyżki oliwy z oliwek - 2 ząbki czosnku - 2 czerwone papryki - 240 g ciecierzycy z puszki, odcedzonej - 1/2 szklanki rodzynek - 1 łyżka Rozmarynu z Maroko Knorr - 1 łyżka miodu - 1 limonka otarta ze skórki i sok - 1 chili - 400 ml bulionu - 175 g kuskusu Sposób przygotowania: 1. Pokrojoną w plastry dynię połącz z miodem, posiekaną chili i Rozmarynem Knorr. Dokładnie wymieszaj. Kawałki dyni ułóż na pergaminie, piecz w 190°C ok. 15 min. 2. Papryki zwiń w folię aluminiową i piecz z dynią ok. 20-25 minut. Paprykę wystudź, obierz, usuń pestki i pokrój na paseczki. Po upieczeniu dynię pokrój na mniejsze kawałki. 3. Kuskus zalej gotującym się bulionem ok. 1 cm nad powierzchnię kaszy. Przykryj i odstaw na 5-8 minut, by kasza wchłonęła bulion i stała się miękka. W misce wymieszaj kuskus z pozostałymi składnikami. Podawaj do grillowanego lub duszonego mięsa. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g