Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do ryb 23 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja i seler. |
Składniki | cukier sól mielona GORCZYCA bazylia (10%) cebula* (7,3%) rozmaryn (7,2%) czosnek (4%) kurkuma* (1,1%) tymianek* (0,8%) olej słonecznikowy pieprz cayenne sok z cytryny* (0,2%) *Warzywa i owoce uprawiane w sposób zrównoważony |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: Użyj 1 niecałą łyżeczkę (4 g) przyprawy na 100 g ryby. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do ryb |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 1321 kJ/314 kcal Tłuszcz : 9,6 g w tym kwasy nasycone : 1,3 g Węglowodany : 42 g w tym cukry : 32 g Błonnik : 11 g Białko : 9,7 g Sól : 20,1 g |
Przepisy | Ryby w papilotach Składniki: - 700 g filetów białej ryby - 100 g pomidorów malinowych - ½ cukinii - 3 ząbki czosnku - 3 łyżki Przyprawy do ryb Knorr - 100 g masła Sposób przygotowania: 1. Filety z ryby oprósz obficie Przyprawą do ryb Knorr. 2. Ułóż je na pergaminie. Do ryby dołóż przekrojone na pół pomidorki, plastry cukinii, czosnku i kawałek masła. 3. Całość zroluj i zwiń końce pergaminu z obu stron, formując kształt cukierka. 4. Papiloty ułóż na blaszce i piecz 20 minut w piekarniku nagrzanym do 190°C. |
200 g
120 g
16 g
25 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
200 g
20 g