Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kamis Zioła greckie 10 g
Ilość: 10 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Składniki | oregano - 22% cebula mięta - 12% natka pietruszki bazylia cząber tymianek szałwia - 6% rozmaryn |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Więcej inspiracji znajdziecie na: www.facebook.com/Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa w stylu greckim. |
Przepisy | Feta pieczona w cieście filo Składniki (dla 4 osób): 2 opakowania sera fata, 1 opakowanie ciasta filo, 2 pomidory, 1 jajo, 2 sztuki sałaty rzymskiej baby, 1 czerwona cebula, 500 g arbuza, 2 łyżki oliwy, pieprz, 2 łyżeczki Ziół greckich Kamis. Przygotowanie: 1. Fetę pokrój na cienkie słupki, oprósz ziołami greckimi, dopraw pieprzem. 2. Na każdy kawałek fety połóż plaster pomidora, następnie zawiń w kilka warstw ciasta filo. 3. Posmaruj rozmieszanym jajkiem i piecz ok. 10 minut w temperaturze 200°C. 4. Sałatę wymieszaj z kawałkami arbuza i pokrojoną w cząstki cebulą, oprósz ziołami i skrop oliwą. 5. Upieczoną fetę podawaj na sałacie. |
120 g
16 g
25 g
23 g
22 g
17 g
40 g
20 g
75 g
12 g
75 g
75 g
22 g
22 g
15 g
15 g
20 g
90 g
20 g
204 g
200 g
20 g
200 g