Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Papryka ostra mielona 16 g
Ilość: 16 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: gulasze, mięsa, marynaty, zupy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Papryka ostra mielona. |
Przepisy | Wegetariańska potrawka z fasolą Składniki: 1 pokrojona w kostkę cebula, 1 pokrojona w kostkę cukinia, 1 pokrojona w kostkę czerwona papryka, 8 pokrojonych w ćwiartki pieczarek, 3 pokrojone w plastry ząbki czosnku, 5 łyżek oleju rzepakowego, 200 g ugotowanej czerwonej fasoli, 8 pokrojonych szuszonych pomidorów, 8 oliwek zielonych, 8 oliwek czarnych, 500 ml pomidorów pelati, 4 kulki sera mozzarella, 2 łyżki posiekanych orzeszków pistacjowych. Do smaku: sól morska, zioła prowansalskie, Papryka ostra mielona Nadir. Do dekoracji: świeża bazylia Sposób przygotowania: W dużym rondlu z grubym dnem, na rozgrzanym oleju rzepakowych, smażymy przygotowane wcześniej cebule, czosnek, cukinię, czerwoną papykę oraz pieczarki. Następnie dodajemy czerwoną fasolę, szuszone pomidory, oliwki, pomidory pelati i gotujemy całość przez około 5 minut, doprawiając do smaku. Tak przygotowaną potrawkę nakładamy do głębokiego talerza, dodajemy kulki mozzarelli, posypujemy orzeszkami pistacjowymi i dekorujemy listkami świeżej bazylii. Potrawkę można serwować jako samodzielne danie. Będzie też świetnie smakowała w połączeniu z ugotowaną kaszą lub ryżem. |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g
20 g
20 g