Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Nadir Ziele angielskie całe 12 g
Ilość: 12 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: zupy, gulasze, mięsa, kiszonki |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ziele angielskie całe. |
Przepisy | Flaki cielęce w pomidorach z oliwkami Składniki: 600 g ugotowanych flaków cielęcych, 100 g pokrojonej w plastry pikantnej kiełbasy chorizo, 2 pokrojone w kostkę cebule, 2 pokrojone w plasterki ząbki czosnku, 500 ml rosołu z kury, 400 ml pomidorów pelati, 8 pokrojonych Zielonych oliwek, 8 pokrojonych Czarnych oliwek, 100 g tartego w płatki sera parmezan, 1 pokrojona chrupiąca ciabatta, olej z suszonych pomidorów Do smaku: Sól morska, Pieprz czarny mielony, Ziele angielskie całe Nadir, Tymianek suszony, Papryka słodka Sposób przygotowania: Flaki kroimy w dużą kostkę. W rondlu na oleju z suszonych pomidorów smażymy chorizo, cebulę, czosnek i flaki. Następnie dodajemy przyprawy, wlewamy rosół, pomidory i dusimy do miękkości. Do tak przygotowanych flaków dodajemy oliwki i doprawiamy do smaku. Podajemy w miseczkach posypane parmezanem z ciabattą i świeżymi ziołami. |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
15 g
50 g
30 g