Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Estragon suszony 10 g
Ilość: 10 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Estragon suszony. |
Przepisy | Udźce z Kurczaka ze szparagami 4 porcje, 90 min Składniki: - 8 udźców z kurczaka, - 2 pęczki zielonych szparagów, - 4 łyżki oliwy z oliwek, - 250 g gęstego jogurtu naturalnego, - sok z 1/2 cytryny, - 3 łyżki Przyprawy do kurczaka ziołowej Prymat, - 1 łyżeczka Natki pietruszki suszonej Prymat, - 1 łyżeczka Estragonu suszonego Prymat, - do smaku: Sól morska, Pieprz czarny Prymat. Sposób przygotowania: Udźce umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i zamarynować w ziołowej przyprawie do kurczaka połączonej z 2 łyżkami oliwy. Mięso ułożyć na blasze i piec ok. 1 godz. w temp. 180°C. Szparagi umyć, odciąć zdrewniałe końcówki i obrać dolne części łodyg. Ułożyć na rozgrzanej patelni i smażyć partiami do miękkości na pozostałej oliwie. Jogurt wymieszać z natką pietruszki, estragonem i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą, pieprzem i wymieszać. Kurczaka ułożyć na talerzach z aromatycznymi szparagami i polać sosem jogurtowym. Danie można podawać z gotowanymi ziemniakami. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g