Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Appetita Gałka muszkatołowa mielona 8 g
Ilość: 8 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Gałka muszkatołowa mielona |
Przepisy | Przygotuj: 500 g fileta wędzonego dorsza, 300 g cukinii pokrojonej w plastry, 3 łyżki siekanej natki pietruszki, 500 g ugotowanych ziemniaków, 100 ml śmietanki 36%, 1 jajko, 100 g masła, sól Wędzony dorsz z cukinią pod zapiekanymi ziemniakami Naczynie żaroodporne wysmaruj częścią masła. Ziemniaki przeciśnij przez praskę. W rondelku zagotuj śmietankę z solą, pieprzem i łyżeczką gałki muszkatołowej. Dodaj ziemniaki i podgrzej, mieszając. Dodaj resztę masła i jajko. Wymieszaj porwanego na kawałki dorsza z kawałkami cukinii, natką pietruszki, pieprzem i niewielką ilością soli. Wyłóż do naczynia żaroodpornego i przykryj warstwą ziemniaków. Wstaw do nagrzanego do temperatury 190°C piekarnika na około 30 minut. Produkty Appetita: - Gałka muszkatołowa - Pieprz czarny mielony Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g
20 g
20 g