Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Galeo Papryka słodka 16 g
Ilość: 16 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Papryka słodka. |
Przepisy | Papryka faszerowana Danie dla 4 osób Czas przygotowania: ok. 1 godz. - 4 papryki - 200 g ryżu - 1 cebula - 200 g żółtego sera - 150 g wędzonego boczku - produkty Galeo: papryka słodka, chili, natka pietruszki, czosnek granulowany - ¼ szklanki bulionu - sól - olej Ugotować ryż. Boczek i cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć i wymieszać z ryżem. Dodać 2 łyżki papryki słodkiej, 1 łyżeczkę czosnku, 1 łyżkę natki pietruszki, chili i sól do smaku. Papryki przekroić wzdłuż, usunąć gniazda nasienne, napełnić farszem i posypać startym serem. Przełożyć do naczynia z przykryciem i podlać bulionem. Zapiekać ok. 20 min. |
8 g
18 g
40 g
70 g
50 g
22 g
22 g
35 g
15 g
50 g
30 g