Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Galeo Gorczyca biała 24 g
Ilość: 24 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Gorczyca biała |
Przepisy | Papryka pieczona w cieście francuskim Danie dla 4 osób Czas przygotowania: ok. 50 min. - 4 papryki - olej - 2 cebule - sól - 1 opakowanie ciasta francuskiego - 1 jajko - produkty Galeo: 3 łyżeczki gorczycy, 1 łyżeczka czosnku, 1 łyżeczka tymianku, pieprz czarny mielony Cebule pokroić w piórka, papryki w grube paski, podsmażyć razem na oleju, dodać gorczycę, czosnek, tymianek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto francuskie podzielić na osiem części, nałożyć paprykę, zawinąć w koperty, posmarować rozmąconym jajkiem i piec ok. 20 min w temp. 180°C. |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
50 g
30 g
20 g
20 g