Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Lubella Mąka luksusowa 1 kg
Ilość: 999 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Lubella Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Lubella Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mąka pszenna typ 550 |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 1445 kJ / 341 kcal Tłuszcz : 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,4 g Węglowodany : 70 g w tym cukry : 2,9 g Błonnik : 3,0 g Białko : 11 g Sól : 0,03 g Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.: |
Przepisy | Ciasto drożdżowe z kruszonką: Składniki: 4 szklanki mąki luksusowej Lubella, 5 dag drożdży, ½ kostki margaryny, ½ szklanki cukru, 1 szklanka mleka, 3 jajka, cukier wanilinowy, rodzynki Kruszonka: 2 łyżki schłodzonego masła, 6 łyżek cukru, 5 łyżek mąki Wykonanie: W niewielkim naczyniu dokładnie wymieszać pokruszone drożdże, 2 łyżki cukru, 4 łyżki mleka, 4 łyżki mąki i pozostawić pod przykryciem w ciepłym miejscu do podwojenia objętości. Następnie do dużej miski wsypać: mąkę, cukier, cukier wanilinowy, dodać jaja (można zostawić część jajka do posmarowania ciasta) i wlać mleko, a następnie dodać wcześniej przygotowany zaczyn. Zagnieść ciasto, dodając na koniec roztopioną wcześniej margarynę i rodzynki. Przykryć ściereczką i pozostawić na ok. 1 godzinę w ciepłym miejscu. Wyrośnięte ciasto delikatnie uformować i włożyć do wysmarowanej blaszki. Odstawić ponownie w ciepłe miejsce, aż nieco wyrośnie. Posmarować ubitym jajkiem i posypać kruszonką. Piec w temperaturze 180°C przez ok. 30 - 40 min. Smacznego! mnóstwo smacznych przepisów: www.uwielbiam.pl |
1.00 kg
1.00 kg
5.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
500 g
5.00 kg
1.00 kg
1.00 kg