Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Gellwe Naturalnie Pyszne Cukier puder 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Soja: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Może zawierać: soję, pszenicę i mleko. |
Składniki | cukier substancja przeciwzbrylająca: E 551 |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów www.gellwe.pl |
Adres dystrybutora | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zaberzów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier puder |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: Wartość energetyczna : 1700 kJ / 400 kcal Tłuszcz : 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0 g Węglowodany : 100 g w tym cukry : 100 g Białko : 0 g Sól : 0 g |
Przepisy | Babka piaskowa z kakao wg Magdy Gessler Przygotuj: 150 g mąki pszennej, 150 g skrobi ziemniaczanej, 250 g masła, 200 g cukru pudru Gellwe, 4 jajka, 2 łyżki kakao Gellwe, szczyptę soli Sposób przygotowania: Przed przygotowaniem ciasta: - włączyć i nastawić piekarnik na 160°C bez termoobiegu, - przygotować formę do pieczenia (keksówkę o długości 25 cm lub foremkę do babki): wysmarować masłem i obsypać mąką. 1. W misce wymieszać mąkę pszenną ze skrobią ziemniaczaną, oddzielić białka od żółtek, następnie zmiksować masło ze szczyptą soli do uzyskania kremowej konsystencji, nie przerywając stopniowo dodawać cukier, a następnie po jednym żółtku, po każdym dodaniu żółtka masę zmiksować. 2. Mąkę wraz ze skrobią dodać do przygotowanej masy i wymieszać do połączenia się składników. Ubić pianę z białek, a następnie za pomocą łyżki delikatnie wymieszać z przygotowaną masą. Na koniec do 1/3 ciasta dodać 2 łyżki kakao Gellwe i wymieszać. 3. Obie części ciasta przełożyć do przygotowanej wcześniej formy i wstawić do nagrzanego piekarnika, piec w temperaturze 160°C przez 60 min. 4. Po upieczeniu ciasto odstawić do ostygnięcia, przed podaniem posypać cukrem pudrem Gellwe. |
400 g