PYZY, PIEROGI

Promocje

Proste Historie Pierogi z mięsem 450 g (14 sztuk)

Proste Historie Pierogi z mięsem 450 g (14 sztuk) Zobacz większe

Nazwa: Proste Historie Pierogi z mięsem 450 g (14 sztuk)

Ilość: 450 g

Cena 6,49 zł

Cena za kilogram 14,42 zł

6,49 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Zawiera
Składniki ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, błonnik pszenny, sól, olej rzepakowy, kurkuma
nadzienie: mięso wieprzowe (49%), mięso wołowe (21%), odtłuszczona mąka sojowa, tłuszcz wieprzowy, cebula, włoszczyzna (marchew, pietruszka, seler, por), przyprawy, błonnik pszenny, cebula smażona (cebula, olej palmowy, mąka pszenna, sól), sól
Zawartość nadzienia: 42%
Przechowywanie Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6°C: 1 tydzień
- w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.

Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Adres zwrotny Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
fax (+48) 58 582 43 81
Infolinia 801 801 188
prostehistorie.com.pl
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pierogi z mięsem wieprzowo-wołowym. Produkt głęboko mrożony.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: w 100 g / w porcji 225 g / % RWS* na porcję /
Wartość energetyczna 1068 kJ/255 kcal / 2403 kJ/574 kcal / 29% /
Tłuszcz 12,7 g / 28,6 g / 41% /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7 g / 6,1 g / 31% /
Węglowodany 25,1 g / 56,5 g / 22% /
w tym cukry 1,2 g / 2,7 g / 3% /
Białko 9,1 g / 20,5 g / 41% /
Sól 0,54 g / 1,2 g / 20% /
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Opakowanie zawiera 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

Opis produktu

Proste Historie Pierogi z mięsem 450 g (14 sztuk)

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

25 inne produkty w tej samej kategorii: