Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Pierogi z kapustą i grzybami 450 g (16 sztuk)
Ilość: 450 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Mogą zawierać mleko, soję i seler. |
Składniki | ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól, kurkuma nadzienie: kapusta kiszona (30 %) (kapusta biała, sól), kapusta biała (30 %), podgrzybek brunatny (18 %), pieczarki (7 %), cebula, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), błonnik pszenny, sól, cukier, skrobia, olej rzepakowy, przyprawy, borowik szlachetny suszony (0,4 %) Zawartość nadzienia: 40 % |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pierogi z kapustą i grzybami. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza produktu w porcji 225 g % RWS* w porcji Wartość energetyczna : 678 kJ / 162 kcal 1526 kJ / 365 kcal 18 % Tłuszcz : 2,3 g 5,2 g 7 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g 1,1 g 6 % Węglowodany : 29 g 65 g 25 % w tym cukry : 2,1 g 4,7 g 5 % Białko : 5,1 g 12 g 24 % Sól : 0,78 g 1,8 g 30 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). : Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od postaci zamrożonej 1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli. |
Przepisy | Pierogi z kapustą i grzybami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierogi z kapustą i grzybami okraszone domowym smalcem Roztop słoninę z dodatkiem jabłek, cebuli i majeranku, polej pierogi. Pierogi z kapustą i grzybami w buraczanym sosie Ugotuj 3 średnie buraki, zmiksuj z sokiem jabłkowym oraz czosnkiem i polej sosem ugotowane pierogi. Kolejny pomysł? W młynku do pieprzu zmiel suszone grzyby, rozmaryn, pieprz i sól i posyp ugotowane pierogi. |
450 g
450 g
300 g
450 g
500 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
300 g
300 g
1.00 kg
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
449 g