Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2021-02-24 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Czwartek 2021-02-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2021-02-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Sobota 2021-02-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-03-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2021-03-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2021-02-24 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Czwartek 2021-02-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-02-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2021-02-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-03-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2021-03-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2021-02-24 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Czwartek 2021-02-25 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2021-02-26 |
![]() |
![]() |
||||
Sobota 2021-02-27 |
![]() |
|||||
Poniedziałek 2021-03-01 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2021-03-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Melvit Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki |
Zalecenia dla alergików | Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna razowa |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa tel. /+48 29/ 760 98 51 fax /+48 29/ 760 98 41 handel@melvit.com.pl www.melvit.com.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Sposób przygotowania: Składniki: 450 g wody, 450 g mąki pszennej razowej, 220 g mąki żytniej, 40 g drożdży, 2 łyżeczki soli, 1 łyżka soli, 1 łyżeczka cukru. Do Thermomixa wlać 450 g wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 2 min/37°C/obroty 2. Dodać 450 g mąki pszennej razowej, 220 g mąki żytniej, 2 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min, następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 37 x 12 x 7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min., następnie wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mąka pszenna razowa |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: Wartość odżywcza suchego produktu w 100 g Wartość energetyczna1404 kJ/ 332 kcal / Tłuszcz2,3 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g / Węglowodany 63 g / w tym cukry0,5 g / Błonnik 7,6 g / Białko 11 g / Sól <0,01 g / |
1.00 kg
800 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg