Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2021-01-22 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Sobota 2021-01-23 |
![]() |
|||||
Poniedziałek 2021-01-25 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2021-01-26 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2021-01-27 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2021-01-28 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Pirat Filety śledziowe w sosie pomidorowym 170 g
Ilość: 170 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ" Sp. z o.o. Włynkówko 49B 76-202 Słupsk 2 |
Zalecenia dla alergików | Ryba: Zawiera Gorczyca: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27 lub K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21) lub bałtyckiego (Clupea harengus membras / obszar połowu: M* - Morze Bałtyckie FAO 27 .llld) (55% ryby przed sterylizacją) sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar regulator kwasowości: kwas cytrynowy mieszanka przypraw naturalny aromat papryki *H/K/M - w zależności od użytych składników: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości: złowione w morzu włokiem pelagicznym |
Przechowywanie | Przechowywać w temp. +4 °C do +25 °C przy wilgotności wzgl. do 80%. |
Adres zwrotny | Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ" Sp. z o.o. Włynkówko 49B 76-202 Słupsk 2 tel. 59 84-72-700 e-mail: lososustka@lososustka.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia. |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 750 kJ / 180 kcal / Tłuszcz: 13 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g / Węglowodany: 3,8 g / w tym cukry: 3,5 g / Białko: 12 g / Sól: 0,88 g / Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
170 g
170 g
310 g
170 g
170 g
175 g
175 g
176 g
95 g
175 g
85 g
170 g
94 g
170 g
170 g
170 g
170 g
85 g
85 g
102 g
102 g
170 g
120 g
100 g
100 g
175 g
72 g
160 g
280 g
42 g