Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: GRAAL Salatino Tuńczyk z fasolą szparagową ciecierzycą i siemieniem lnianym z wyciągiem z ziół 160 g
Ilość: 160 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | GRAAL S.A., ul. Zachodnia 22; 84-200 Wejherowo |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, soję. |
Składniki | ryba - tuńczyk (26%)** fasola szparagowa (20%) kukurydza ciecierzyca (15%) papryka czerwona cebula olej słonecznikowy siemię lniane (1,2%) sos ziołowo-owocowy (0,6%) [miód pszczeli wielokwiatowy, soki owocowe z soków zagęszczonych: owocu jabłka, owocu mango, wyciągi wodne z ziela melisy, owocu głogu, kwiaty lawendy, ziela męczennicy, korzenia żeńszenia] sól przyprawa (warzywa suszone (marchew, cebula, seler, pietruszka) natka pietruszki) sól chilli (0,1%) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | GRAAL S.A., ul. Zachodnia 22; 84-200 Wejherowo |
Kraj pochodzenia | Obszar połowu ryb - Katsuwonus pelamis; złowione w morzu: Ocean Spokojny: FAO 71, FAO 77, FAO 87 lub Ocean Indyjski FAO 51; narzędzie połowowe: sieci okrążające i podrywki (okrężnice). Obszar połowu wskazany w numerze partii po literze P. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sałatka z tuńczykiem, fasolą szparagową, ciecierzycą, siemieniem lnianym, nutą chilli z wyciągiem z ziół. Konserwa rybna sterylizowana. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu (*%RWS) Wartość energetyczna : 585 kJ/140 kcal (7%) Tłuszcz, w tym: 7,7 g (11%) kwasy tłuszczowe nasycone : 0,9 g (5%) Węglowodany, w tym: 7,1 g (3%) cukry : 2,7 g (3%) Białko : 9,3 g (19%) Sól : 0,98 g (16%) *%RWS referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: |
87 g
26 g
104 g
160 g
160 g
160 g
160 g
104 g
135 g
300 g
300 g
77 g
170 g
170 g
170 g
250 g
120 g
170 g
170 g
170 g
150 g
110 g
110 g
110 g
170 g
170 g
170 g
169 g
169 g