Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Melvit Gold Edition Thai Trendy Lunch ryż tajski shitake kaffir trawa cytrynowa 320 g (4 x 80 g)
Ilość: 320 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 07-415 Olszewo - Borki Kruki |
Zalecenia dla alergików | Sezam: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać sezam. |
Składniki | kuskus perłowy z pszenicy durum 44% ryż parboiled, tajski 40% mleko kokosowe w proszku 4% grzyby shitakee 3% suszona fasolka szparagowa 2% suszona papryka czerwona 2% suszony czosnek 2% suszona cebula 2% kaffir mielony 0,6% trawa cytrynowa mielona 0,4% |
O produkcie | Przenieś się z nami w kulinarną podróż do Azji! Poznaj egzotyczny smak Trendy Lunch przygotowany przez miłośniczkę zdrowego żywienia i kuchni tajskiej - Darię Ładochę. Wspaniałe, aromatyczne przyprawy i zioła, które poznała podczas swoich podróży, idealnie połączyła z grzybami shitakee, kuskusem perłowym, ryżem tajskim, fasolką szparagową i papryką. Ten oryginalny posiłek przygotujesz w 15 minut, a aromaty, które będą się roznosić podczas gotowania, rozbudzą u każdego apetyt na kuchnię tajską. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa tel. /+48 29/ 760 98 50 fax /+48 29/ 760 98 41 handel@melvit.com.pl www.melvit.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotować - Od temperatury otoczenia Zagotować 250 ml wody, posolić do smaku. Wsypać zawartość saszetki. Gotować po przykryciem na wolnym ogniu ok. 15-18 min. Po ugotowaniu pozostawić pod przykryciem na kilka minut. Gotować w woreczku - Od temperatury otoczenia Zagotować 1 L wody, posolić do smaku. Włożyć saszetkę z mieszanką. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 15-18 min. Następnie saszetkę wyjąć z wody, odsączyć i wysypać gotową mieszankę na talerz. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Trendy Lunch ryż tajski shitake kaffir trawa cytrynowa |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 1456 kJ / 344 kcal Tłuszcz : 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,3 g Węglowodany : 66 g w tym cukry : 4,4 g Błonnik : 4,4 g Białko : 11 g Sól : 0,5 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować w woreczku Od temperatury otoczenia Zagotować 1 L wody, posolić do smaku. Włożyć saszetkę z mieszanką. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 15-18 min. Następnie saszetkę wyjąć z wody, odsączyć i wysypać gotową mieszankę na talerz. Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zagotować 250 ml wody, posolić do smaku. Wsypać zawartość saszetki. Gotować po przykryciem na wolnym ogniu ok. 15-18 min. Po ugotowaniu pozostawić pod przykryciem na kilka minut. Smażyć w płytkim tłuszczu Od temperatury otoczenia Po ugotowaniu polecamy podsmażyć mieszankę na rozgrzanej patelni z niewielką ilością masła. |
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
400 g
500 g
300 g
400 g
200 g
400 g
400 g
400 g
500 g
400 g
1.00 kg