SAŁATKI, PASTY, PRZETWORY

Polarica Rolmopsy marynowane w zalewie octowej 800 g

Polarica Rolmopsy marynowane w zalewie octowej 800 g Zobacz większe

Nazwa: Polarica Rolmopsy marynowane w zalewie octowej 800 g

Ilość: 400 g

Cena 9,49 zł

Cena za kilogram 23,73 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

9,49 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Nordfish-Foodmark Sp. z o.o.
ul. Szkolna 60
78-122 Charzyno
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Pszenica: Może zawierać
Składniki rolmopsy 50% (Clupea harengus)* [płaty śledziowe marynowane, ogórek konserwowy (ogórki, woda, ocet, cukier, sól, aromat naturalny), woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy]
woda
ocet spirytusowy
cebula marynowana (cebula, woda, kwas octowy, sól, przeciwutleniacze - kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczan sodu)
sól
papryka konserwowa - (papryka, woda, ocet, cukier, sól)
gorczyca
substancja konserwująca - benzoesan sodu
substancja słodząca - sacharyny
aromat
*Złowiono w morzu, obszar połowu Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, podobszary połowu: Morze Bałtyckie, Morze Północne, Skagerrak/Kattegat, Morze Celtyckie, /Morze Irlandzkie; metody połowu: włoki pelagiczne, okrężnice, sieci stawne
Przechowywanie Przechowywać w temp. od 0°C do +7°C.
Adres zwrotny Nordfish-Foodmark Sp. z o.o.
ul. Szkolna 60
78-122 Charzyno
tel. 94 35 820 91
fax 94 35 821 64
www.polarica.com.pl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Rolmopsy w zalewie octowej - płaty śledziowe marynowane zawijane z ogórkiem w zalewie octowej. Zawiera cukier i substancje słodzącą.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza po odsączeniu w 100 g

Wartość energetyczna kJ/kcal521/125 /
Tłuszcz 8,3 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g /
Węglowodany 1,0 g /
w tym cukry <0,2 g /
Białko 11,0 g /
Sól 1,8 g /

Opis produktu

Polarica Rolmopsy marynowane w zalewie octowej 800 g

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty w tej samej kategorii: