ŚLEDZIE

Lisner Rybackie Śledzie atlantyckie marynowane suszone pomidory 400 g

Nazwa: Lisner Rybackie Śledzie atlantyckie marynowane suszone pomidory 400 g

Ilość: 268 g

Cena 11,99 zł

Cena za kilogram 44,74 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

11,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Dodatki Nie zawiera: konserwanty
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać



Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten i gorczycę.
Składniki 45% marynowane, krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*
woda
18,1% cebula marynowana
5% olej rzepakowy
cukier
4% suszone pomidory
sól
olej słonecznikowy
koncentrat pomidorowy
ocet spirytusowy
czosnek
bazylia
pieprz czarny
przyprawa warzywna (zawiera: wzmacniacz smaku (E621), seler, barwnik: ryboflawiny)
Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13), wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Adres zwrotny Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Przygotowanie i stosowanie Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Marynowane, krojone filety śledziowe bez skóry w zalewie z cebulą, suszonymi pomidorami i olejem.
Wartości odżywcze produktu po odsączeniu: w 100 g
Energia: 963 kJ
Energia: 232 kcal
Tłuszcz : 17,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,9 g
Węglowodany : 11,1 g
w tym cukry : 10,8 g
Białko : 6,4 g
Sól : 3,2 g
Możliwe naturalne odchylenia:

Opis produktu

Lisner Rybackie Śledzie atlantyckie marynowane suszone pomidory 400 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: