SERKI HOMOGENIZOWANE

Danio Serek homogenizowany jagodowy 140 g

Danio Serek homogenizowany jagodowy 140 g Zobacz większe

Nazwa: Danio Serek homogenizowany jagodowy 140 g

Ilość: 140 g

Cena 2,94 zł

Cena za kilogram 21,00 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

2,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23,
01-103 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
Opłata według taryfy operatora
www.danone.pl
www.danio.com.pl
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Składniki twaróg odtłuszczony
śmietanka
cukier
przecier jagodowy 6 %
skrobia modyfikowana
wapń
naturalne aromaty
soki z cytryny, marchwi, hibiskusa i czarnej marchwi zagęszczone
witamina D
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.

Produkt może być jednorazowo przechowywany poza lodówką do 6 godzin.
Adres zwrotny Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23,
01-103 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
Opłata według taryfy operatora
www.danone.pl
www.danio.com.pl
Przygotowanie i stosowanie Spożyć do 6h po wyjęciu z lodówki

Delikatnie pougniataj opakowanie przed otwarciem.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Serek homogenizowany jagodowy wzbogacony w wapń i witaminę D.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Nie pozostawiać dzieci z zakrętką bez nadzoru dorosłych.

Produkt nie powinien zostać spożyty jeśli opakowanie zostało uszkodzone.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza 100 g

Energia400 kJ / 95 kcal /
Tłuszcz2,7 g /
w tym kwasy nasycone1,7 g /
Węglowodany11,6 g /
w tym cukry10,9 g /
Białko5,9 g /
Sól0,08 g /
Wapń170 mg (21 %*) /
Witamina D1,25 µg (25 %*) /
*Referencyjne wartości spożycia.

Opis produktu

Marzy Ci się pożywny serek homogenizowany, który można ze sobą zabrać wszędzie? Dla każdego miłośnika tej apetycznej kompozycji powstało Danio w saszetce o smaku jagodowym. Danio jest bogatym źródłem białka, dlatego jest takie pożywne! A dzięki wyjątkowo poręcznemu i wygodnemu opakowaniu z zakrętką na wynos, można go spożyć nawet do 6 godzin po wyjęciu z lodówki.

30 inne produkty w tej samej kategorii: