Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Arla Apetina Ser wiórkowany Cheddar & Mozzarella 200 g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek) sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca barwnik: beta-karoten |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni. |
Adres zwrotny | Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl |
Kraj pochodzenia | Dania |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser wiórkowany: ser Cheddar (53 %), ser Mozzarella (37 %), ser długodojrzewający (10 %). |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna: 1523 kJ/367 kcal Tłuszcz: 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g Węglowodany: 2,7 g w tym cukry: 0,5 g Białko: 25 g Sól: 2,0 g |
150 g
100 g
100 g
100 g
40 g
40 g
100 g
40 g
100 g