Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-03-08 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Wtorek 2021-03-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2021-03-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2021-03-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2021-03-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Sobota 2021-03-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-03-08 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Wtorek 2021-03-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-03-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-03-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-03-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2021-03-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-03-08 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Wtorek 2021-03-09 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2021-03-10 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2021-03-11 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2021-03-12 |
![]() |
![]() |
||||
Sobota 2021-03-13 |
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Nazwa: Président Ser tarty długodojrzewający Corregio 100 g
Ilość: 100 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia podpuszczka bakterie fermentacji mlekowej substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj) |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni. |
Adres zwrotny | Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Aromatyczny dodatek do: - makaronów - pizzy - sałatek |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego. |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: w 100 g Wartość energetyczna 1483 kJ / 356 kcal / Tłuszcz 26 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g / Węglowodany <0,5 g / w tym cukry <0,5 g / Białko 32 g / Sól 2,0 g / |
Président Corregio Ser w proszku 100 g
100 g
150 g
100 g
40 g
40 g
100 g