Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kotányi Sól Kala Namak drobnoziarnista 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | KOTÁNYI GmbH A-2120 Wolkersdorf, PF 66 Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę. |
Składniki | sól kuchenna niejodowana nasiona harad zawiera siarczyny |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Kotányi Polonia Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa www.kotanyi.com info.pl@kotanyi.com |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sól stołowa niejodowana (sól specjalna). |
Przepisy | Chleb pita z jajecznicą z tofu Porcja dla 4 osób: Chleb Pita: 250 g mąki orkiszowej, ½ opakowania suszonych drożdży, 1 łyżeczka soli, 150 ml letniej wody, Jajecznica: 400 g tofu, 2 cebule, ½ czerwonej papryki, 3 łyżki oleju słonecznikowego, ½ łyżeczki kurkumy w proszku, ¼ łyżeczki imbiru w proszku, ¼ łyżeczki papryki w proszku, 1 łyżeczka pietruszki, 8 łyżek jogurtu sojowego naturalny, 1 łyżeczka soli kala namak, 1 szt. awokado, 1 garść sałaty Przyrządzenie: Przełóż przesianą mąkę do miski, dodaj drożdże i sól. Następnie dodaj wodę, masę wymieszaj do gładkiego ciasta, około 5 minut. Przykryj i pozwól rosnąć w ciepłym miejscu przez 30 minut. Następnie wyrabiaj ciasto i uformuj małe kulki. Połóż na blasze do pieczenia z papierem do pieczenia i odczekaj 30 minut. Rozwałkuj kulki ciasta (na posypanej mąką powierzchni) na owalne placki o grubości od 3 do 4 mm. Piecz w 220°C przez 7-8 minut uzyskując złotobrązową barwę. Natychmiast po wyjęciu chlebki pita przykryj czystym ręcznikiem kuchennym i trochę obciąż. Po kilku minutach można je rozkroić, pozostawiając wewnętrzną kieszeń. Jajecznica: Drobno pokrój tofu i rozłóż na patelni. Cebulę drobno posiekaj i pokrój paprykę, podsmaż razem na patelni. Dodaj przyprawy. Dodaj jogurt sojowy i podgrzewaj przez kilka minut. Włóż gotową jajecznicę do otwartego chleba pita i ułóż plasterki awokado i liście sałaty. Wskazówka: Bardzo dobrze smakuje z wędzonym tofu, szczypiorkiem i chili. Więcej przepisów na stronie: www.kotanyi.com |
500 g
35 g
900 g
50 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
30 g
80 g
600 g
600 g
1.00 kg
500 g
1.00 kg
350 g
350 g
500 g
63 g
350 g
500 g
65 g
88 g
750 g
1.00 kg
1.00 kg