SOKI I NEKTARY

Hortex Nektar banan 1 l

Hortex Nektar banan 1 l Zobacz większe

Nazwa: Hortex Nektar banan 1 l

Cena 4,45 zł


Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

4,45 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Hortex Sp. z o.o.
ul. Mszczonowska 2
02-337 Warszawa
www.hortex.pl
Dodatki Substancje słodzące: Zawiera
Składniki woda
przecier bananowy (25%)
cukier
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
substancja słodząca - glikozydy stewiolowe
naturalny aromat bananowy
witamina C
Zawartość owoców minimum 25%
Glikozydy stewiolowe pochodzą z liści stewii - słodycz z naturalnego źródła
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Adres zwrotny Hortex Sp. z o.o.
ul. Mszczonowska 2
02-337 Warszawa
www.hortex.pl
Przygotowanie i stosowanie Przed otwarciem wstrząsnąć. Przecier może powodować naturalne rozwarstwienie produktu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Nektar bananowy. Wzbogacony w witaminę C. Zawiera cukier i substancję słodzącą. Pasteryzowany. Źródło witaminy C.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: w 100 ml nektaru:

Wartość energetyczna98 kJ / 22 kcal /
Tłuszcz 0,0 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g /
Węglowodany 5,0 g /
w tym cukry 4,8 g /
Białko 0,3 g /
Sól0,0 g /
Witamina C8 mg 10% RWS* /
*%RWS - % referencyjnej wartości spożycia

Opis produktu

Nektar bananowy to propozycja dla osób lubiących egzotyczne smaki. Pełen słodyczy, gęsty smak i przecierowa konsystencja to nie tylko świetna propozycja na pyszną przekąskę w ciągu dnia, ale też chwilę... wyjątkowej przyjemności. Sok na dobry dzień. Masz ochotę na coś pysznego? Mamy na to sposób! Gęsty nektar bananowy Źródło witaminy C przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego Źródło witaminy C. Witamina C przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego. Ważny jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Picie co najmniej 100 ml nektaru dziennie pomaga osiągnąć korzystny efekt dla zdrowia.

30 inne produkty w tej samej kategorii: