Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Pesto alla Calabrese Sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g
Ilość: 190 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera Produkt bezglutenowy. Zaznaczone składniki mogą powodować reakcję u osób uczulonych lub skłonnych do nietolerancji. |
Składniki | czerwona papryka 37 % olej słonecznikowy ser ricotta 14 % (serwatka (z mleka), mleko) syrop glukozowy cebula koncentrat pomidorowy sól serwatka z mleka w proszku ser Pecorino Romano ChNP (mleko owcze) ser Grana Padano ChNP (mleko, lizozym z jajek) skrobia ryżowa cukier regulator kwasowości: kwas mlekowy papryka chili 0,1 % oregano aromat naturalny (mleko) |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni. |
Adres zwrotny | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli. Czas przygotowania potrawy: około 13 minut. |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos do makaronu pesto calabrese - pesto z papryką i serem ricotta. |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze na 100 g: wartość energetyczna: 1343 kJ / 325 kcal tłuszcz: 29,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g węglowodany: 12,2 g w tym cukry: 6,0 g błonnik: 1,5 g białko: 3,0 g sól: 2,75 g |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g