Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Napoletana Sos pomidorowy z cebulą i ziołami 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy |
Dodatki | Zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera BEZGLUTENOWY |
Składniki | pulpa pomidorowa 66 % koncentrat pomidorowy 10 % cebula 7 % woda marchewka 3,5 % olej słonecznikowy cukier sól czosnek tymianek 0,4 % szczypiorek 0,2 % pietruszka 0,2 % aromat czarny pieprz |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: na wieczku. |
Adres zwrotny | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli Czas przygotowania potrawy: około 13 minut |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos do makaronu Napoletana - pomidorowy z cebulą i ziołami |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza g 100 Wartość energetyczna kJ: 281 Wartość energetyczna kcal: 67 Tłuszcz g: 3,7 w tym: kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,4 Węglowodany g: 6,2 w tym: cukry g: 5,2 Błonnik g: 1,8 Białko g: 1,4 Sól g: 0,96 |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku Od temperatury otoczenia Podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu. Czas przygotowania potrawy: około 13 minut |
185 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g