Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Pesto alla Genovese Sos do makaronu z bazylią 190 g
Ilość: 190 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 - Parma Italy www.barilla.com |
Zalecenia dla alergików | Orzechy nerkowca: Zawiera Zboża zawierające gluten: Nie zawiera Mleko: Zawiera Orzechy: Może zawierać Może zawierać inne orzechy. Bezglutenowy |
Składniki | olej słonecznikowy świeża bazylia 30 % orzechy nerkowca ser Parmigiano Reggiano ChNP 5 % (mleko) błonnik kukurydziany serwatka w proszku (mleko) sól białka mleka ekstra oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia cukier ekstrakt z bazylii naturalne aromaty (mleko) regulator kwasowości: kwas mlekowy czosnek |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni. |
Adres zwrotny | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzenia: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu. Ewentualne rozwarstwienie składników jest naturalnym zachowaniem się produktu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Bavette. Czas przygotowania potrawy: około 13 minut |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos do makaronu Pesto alla Genovese - pesto z bazylią. |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze g 100 Wartość energetyczna kJ: 1989 Wartość energetyczna kcal: 482 Tłuszcz g: 46 - w tym: kwasy tłuszczowe nasycone g: 5,3 Węglowodany g: 9,8 - w tym: cukry g: 5,5 Błonnik g: 5,0 Białko g: 4,7 Sól g: 3,25 |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g