Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Pesto Rosso Sos do makaronu z pomidorami 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli - Societa per Azioni Via Mantova 166 Parma Włochy |
Zalecenia dla alergików | Orzechy nerkowca: Zawiera Zboża zawierające gluten: Nie zawiera Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera Orzechy: Może zawierać Może zawierać inne orzechy. BEZGLUTENOWY |
Składniki | pulpa pomidorowa 34,9 % olej słonecznikowy koncentrat pomidorowy 15 % syrop glukozowy ser Grana Padano ChNP (mleko i lizozym z jajek) orzechy nerkowca sól bazylia ocet balsamiczny z Modeny "Aceto Balsamico di Modena ChOG" 2 % (ocet winny, gotowany moszcz winogronowy) serwatka z mleka w proszku ser Pecorino Romano ChNP (z mleka owczego) cukier skrobia ryżowa czosnek regulator kwasowości: kwas mlekowy naturalne aromaty (mleko) |
O produkcie | Pesto Rosso - unikalna receptura łącząca prostotę oraz świeżość pomidorów i bazylii z pełnią smaku i niezwykłą konsystencją sosów typu pesto. Dodatek włoskich serów i oliwy z oliwek sprawia, że sos ten zawiera w sobie wszystkie najbardziej charakterystyczne dla kuchni śródziemnomorskiej składniki. Dobrze współgra z makaronem Barilla Farfalle. |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni. |
Adres zwrotny | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Farfalle. Czas przygotowania potrawy: około 15 minut. |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos do makaronu Pesto Rosso - pesto z pomidorami i octem balsamicznym z Modeny "Aceto Balsamico di Modena ChOG”. |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze g 100 Wartość energetyczna kJ: 1341 Wartość energetyczna kcal: 324 Tłuszcz g: 28 - w tym: kwasy tłuszczowe nasycone g: 3,7 Węglowodany g: 13,2 - w tym: cukry g: 7,5 Błonnik g: 2,0 Białko g: 3,8 Sól g: 3,0 |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g