SOSY GOTOWE

Knorr Sos śmietanowo-grzybowy 400 g

Knorr Sos śmietanowo-grzybowy 400 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Sos śmietanowo-grzybowy 400 g

Ilość: 400 g

Cena 12,03 zł

Cena za kilogram 30,08 zł

12,03 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387

Unilever Polska Sp. z o.o.,
Skr. Poczt. 315,
00-987 Warszawa 4,
„Knorr"
Zalecenia dla alergików Jęczmień: Zawiera
Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Składniki woda
pieczarki (10,9%)
ŚMIETANA (6,4%)
olej słonecznikowy
skrobia
cebula
kwas: kwas mlekowy
cukier
sól
aromaty
żółtko JAJA kurzego
substancja zagęszczająca: guma guar
czosnek
cebula w proszku
natka pietruszki (0,1%)
ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO
stabilizator: karagen
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni.
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
Podgrzej.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sos śmietanowo-grzybowy.
Wartości odżywcze 100 g produktu (=1 porcji**)
%* w porcji**
Energia: 378 kJ/91 kcal
5%
Tłuszcz : 7,2 g
10%
w tym kwasy nasycone : 2,1 g
11%
Węglowodany : 5,6 g
2%
w tym cukry : 1,6 g
2%
Błonnik : 0,6 g

Białko : 0,7 g
1%
Sól : 0,78 g
13%
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:

**1 porcja = 100 g. Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.:
Przepisy Przepis Szefa Kuchni Knorr:
1. Usmaż 400 g piersi z kurczaka pokrojonych w paski i 250 g cukinii pokrojonej w półplasterki.
2. Dodaj sos i gotuj przez 2 - 3 minuty. Podawaj z 300 g ugotowanego makaronu (ok. 150 g suchego).
Rada: Udekoruj parmezanem.

Opis produktu

Knorr Sos śmietanowo-grzybowy 400 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: