Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Sos śmietanowo-grzybowy 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 Unilever Polska Sp. z o.o., Skr. Poczt. 315, 00-987 Warszawa 4, „Knorr" |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera |
Składniki | woda pieczarki (10,9%) ŚMIETANA (6,4%) olej słonecznikowy skrobia cebula kwas: kwas mlekowy cukier sól aromaty żółtko JAJA kurzego substancja zagęszczająca: guma guar czosnek cebula w proszku natka pietruszki (0,1%) ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO stabilizator: karagen |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Podgrzej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos śmietanowo-grzybowy. |
Wartości odżywcze | 100 g produktu (=1 porcji**) %* w porcji** Energia: 378 kJ/91 kcal 5% Tłuszcz : 7,2 g 10% w tym kwasy nasycone : 2,1 g 11% Węglowodany : 5,6 g 2% w tym cukry : 1,6 g 2% Błonnik : 0,6 g Białko : 0,7 g 1% Sól : 0,78 g 13% *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: **1 porcja = 100 g. Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.: |
Przepisy | Przepis Szefa Kuchni Knorr: 1. Usmaż 400 g piersi z kurczaka pokrojonych w paski i 250 g cukinii pokrojonej w półplasterki. 2. Dodaj sos i gotuj przez 2 - 3 minuty. Podawaj z 300 g ugotowanego makaronu (ok. 150 g suchego). Rada: Udekoruj parmezanem. |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g
400 g
400 g