Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Sos do spaghetti bolognese 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305Warszawa Infolinia: 801 109 387 Unilever Polska Sp. z o.o., Skr. Poczt. 315, 00-987Warszawa 4, „Knorr” |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera |
Składniki | pomidory (46,8%) woda koncentrat pomidorowy (10,7%) przecier pomidorowy (6,7%) marchew cebula SELER cukier skrobia zagęszczony sok z cytryny ekstrakt drożdżowy sól oregano (0,04%) tymianek natka pietruszki pieprz czarny |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnymi zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Podgrzej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos do spaghetti bolognese. |
Wartości odżywcze | 100 g produktu (= 1 porcji**) %* w porcji** Energia: 150 kJ/35 kcal 2% Tłuszcz : <0,5 g <1% w tym kwasy nasycone : <0,1 g <1% Węglowodany : 6,6 g 3% w tym cukry : 4,6 g 5% Błonnik : 1,2 g Białko : 1,2 g 2% Sól : 0,65 g 11% *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej(8400 kJ/2000 kcal).: **1 porcja = 100 g.: Opakowanie zawiera 4 porcje sosu.: |
Przepisy | Przepis Szefa Kuchni Knorr: 1. Usmaż 400 chudego mięsa mielonego. 2. Dodaj sos i gotuj przez 2 -3 minuty na małym ogniu. Podawaj z 300 ugotowanego makaronu (ok.150 g suchego). Rada: Udekoruj parmezanem i bazylią. |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g
400 g
400 g