Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Łowicz Sos neapolitański 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Może zawierać seler. |
Składniki | pomidory (109 g pomidorów zużyto na 100 g produktu) cebula (10 %) przecier jabłkowy skrobia modyfikowana ziemniaczana cukier olej rzepakowy sól przyprawy ekstrakty przypraw (w tym czosnek) zioła (w tym: bazylia (0,1 %), oregano (0,05 %)) koncentrat czarnej marchwi aromaty |
Przechowywanie | Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin. |
Adres zwrotny | MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos neapolitański. Sos pomidorowy z bazylią i oregano. Pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: energia: 236 kJ / 56 kcal tłuszcz: 1,7 g w tym kwasy nasycone: <0,1 g węglowodany: 8,3 g w tym cukry: 8,1 g białko: 1,5 g sól: 0,75 g |
Przepisy | Przepis na spaghetti z mięsem po neapolitańsku Potrzebujesz: sos neapolitański Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu rurki Lubella. 1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju. 2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 3. Podawaj z makaronem rurki. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób. |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g
400 g
400 g