Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Pomidory krojone w soku pomidorowym z bazylią i oregano 390 g
Ilość: 390 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla Podravki przez: Columbus S.r.l. Strada Barghetto 9A IT - 43123 Martorano (Parma) Włochy |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Składniki | pomidory (78%) sok pomidorowy (20%) bazylia (1%) cukier sól oregano (0,1%) regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce do trzech dni. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: zupa pomidorowa, zupa krem, sosy do makaronów, ryżu, pizzy, zapiekanek i wielu innych dań mięsnych i warzywnych. |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pomidory krojone w soku pomidorowym z bazylią i oregano. Produkt pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: Wartość energetyczna : 104 kJ / 25 kcal Tłuszcz : 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,05 g Węglowodany : 4,4 g w tym cukry : 4,0 g Białko : 1,3 g Sól : 0,5 g |
Przepisy | Makaron z cukinią, kurczakiem i serem kozim Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: 40 minut Składniki: 200 g Pomidorów krojonych z bazylią i oregano Podravka, 250 g makaronu Tagliatelle Podravka, 4 szt. filetów z kurczaka, 100 g twardego koziego sera, 150 g cukinii, 100 ml półwytrawnego białego wina, 1 kostka bulionowa warzywna Vegeta / 250 ml wody, 1 kostka rosołowa drobiowa Vegeta / 250 ml wody, 2 cebule, 2 ząbki czosnku, 50 g szczypiorku, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 1 łyżeczka oregano, 100 ml oliwy z oliwek, Vegeta Natur, pieprz Przygotowanie: 1. Filety z kurczaka rozciąć, aby powstała kieszeń. W miseczce wymieszać ser, 1 pokrojoną cebulę, szczypiorek, oregano i 1 łyżkę natki pietruszki. Doprawić Vegetą Natur i pieprzem. Kurczaka wypełnić nadzieniem, zalać winem i pozostawić w marynacie na kilka minut. 2. Pokrojoną cebulę podsmażyć, dodać pokrojoną w paski cukinię, plasterki czosnku i resztę natki pietruszki. Wymieszać z bulionem warzywnym i gotować, aż warzywa będą miękkie. Odcedzić i wymieszać z ugotowanym makaronem. 3. Kurczaka podsmażyć, zalać bulionem drobiowym i dusić ok 12 minut. Mięso podawać z makaronem i warzywami. Kulinarna wskazówka: Zamiast koziego sera można użyć sera mozzarella. |
240 g
400 g
70 g
400 g
240 g
380 g
240 g
140 g
500 g
80 g
240 g
295 g
155 g
170 g
170 g
400 g
155 g
240 g
260 g
240 g
150 g
150 g
400 g
400 g
400 g
150 g