Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Łowicz Sos pieczarkowy z podgrzybkiem 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Może zawierać seler. |
Składniki | woda cebula koncentrat pomidorowy (7,4 %) pieczarki (7,3 %) marchew (4,5 %) skrobia modyfikowana kukurydziana przecier jabłkowy cukier olej rzepakowy sól przyprawy (w tym pieprz czarny) ekstrakty przypraw zioła podgrzybek suszony (0,15 %) regulator kwasowości - kwas cytrynowy glukoza suszone warzywa (w tym szczypior) aromaty |
Przechowywanie | Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin. |
Adres zwrotny | MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: energia: 248 kJ / 59 kcal tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy nasycone: <0,1 g węglowodany: 9,8 g w tym cukry: 7,0 g białko: 1,3 g sól: 0,88 g |
Przepisy | Przepis na makaron świderki z kurczakiem Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella. 1. Mięso pokrój w kostkę. 2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju. 3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 4. Podawaj z makaronem świderki. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób. |
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
190 g
500 g
400 g
400 g
400 g
400 g
500 g
500 g
190 g
190 g
190 g
180 g
450 g
400 g