SOSY SAŁATKOWE

Knorr Sos sałatkowy truskawka z chili 8 g

Knorr Sos sałatkowy truskawka z chili 8 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Sos sałatkowy truskawka z chili 8 g

Ilość: 8 g

Cena 1,84 zł

Cena za kilogram 230,00 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

1,84 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera



Może zawierać seler.
Składniki cukier
mielona GORCZYCA
truskawki (8,5%) (kawałki i w proszku)
sól morska
jabłka
pieprz cayenne (chili) (3,4%)
natka pietruszki (2,9%)
buraki
papryka czerwona
oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
bazylia
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu w zamkniętym opakowaniu.
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Przygotowanie i stosowanie Dodaj
1 łyżkę soku z cytryny
2 łyżki wody
3 łyżki oliwy z oliwek

Sposób przygotowania
1. Wsyp sos sałatkowy do szklanki.
2. Dodaj 2 łyżki stołowe wody, 1 łyżkę stołową soku z cytryny i dobrze wymieszaj.
3. Dodaj 3 łyżki stołowe oliwy z oliwek i ponownie wymieszaj. Gotowy sos wymieszaj z sałatką około 15 minut przed podaniem.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sos sałatkowy Truskawkowy z Chili
Wartości odżywcze Wartość odżywcza przygotowanego sosu 100 ml
1 porcji**
%* w porcji **
Energia: 1984 kJ/ 474 kcal
595 kJ/ 142 kcal
7%
Tłuszcz : 47 g
14 g
20%
w tym kwasy nasycone : 4,7 g
1,4 g
7%
Węglowodany : 12 g
3,6 g
1%
w tym cukry : 11 g
3,3 g
4%
Błonnik : 0,7 g
<0,5 g

Białko : 0,8 g
<0,5 g
<1%
Sól : 0,56 g
0,17 g
3%
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).:


**1 porcja = 30 ml.:


Opakowanie wystarcza do przygotowania 3 porcji sosu.:

Opis produktu

Knorr Sos sałatkowy truskawka z chili 8 g
Doskonała kompozycja ziół i przypraw do sałatek. 100% naturalnych składników.

28 inne produkty w tej samej kategorii: