SYROPY I KONCENTRATY

Promocje

Herbapol Sekrety smaku Syrop o smaku imbirowym 420 ml

Herbapol Sekrety smaku Syrop o smaku imbirowym 420 ml Zobacz większe

Nazwa: Herbapol Sekrety smaku Syrop o smaku imbirowym 420 ml

Ilość: 420 ml

Cena 5,25 zł

Cena za litr 12,50 zł

5,25 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta „Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
Dodatki konserwanty: Nie zawiera
Składniki A - cukier i syrop glukozowo-fruktozowy lub B - syrop glukozowo-fruktozowy
woda
wyciąg z imbiru (5%)
wyciąg z korzenia lubczyka
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
naturalny aromat
barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy
witamina C
zagęszczony sok aroniowy
Litera (A lub B) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik
Przechowywanie Syrop przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Adres zwrotny „Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
www.herbapol.com.pl
Przygotowanie i stosowanie Zastosowanie: do sporządzania napojów (1 cz. syropu, 9 cz. wody).

Występujący osad świadczy o obecności naturalnych składników i nie stanowi wady wyrobu. Przed użyciem wstrząsnąć.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Syrop o smaku imbirowym z witaminą C bez konserwantów, pasteryzowany.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: 100 ml syropu / 1 szklanka napoju (200 ml) /
Wartość energetyczna 1309 kJ/308 kcal / 262 kJ/62 kcal /
Węglowodany 77 g / 15 g /
w tym cukry 76 g / 15 g /
Witamina C60 mg (75% RWS*) / 12 mg (15% RWS*) /
*RWS - referencyjna wartość spożycia
Zawiera znikome ilości tłuszczu (w tym kwasów tłuszczowych nasyconych), białka i soli.

Opis produktu

Imbir to intensywny korzenny smak, który rozgrzewa i nadaje niepowtarzalny aromat zimowym napojom. Syrop Herbapol o smaku imbirowym możesz przygotować z gorącą wodą i plasterkiem cytryny lub dodać do herbaty, grzanego wina czy piwa. Niezastąpiony na chłodne dni i zimowe wieczory.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty w tej samej kategorii: