Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Hochland Na gorąco! Plastry sera z szynką i pieczarkami 144 g
Ilość: 144 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | ser (47%) woda szynka 6,5% (mięso wieprzowe, woda, glukoza, sól, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250) masło odtłuszczone mleko w proszku sole emulgujące: E452, E339 białka mleka cebula suszona pieczarka suszona (0,75%) aromat (zawiera mleko) regulator kwasowości: E331 sól wędzarnicza aromaty |
Przechowywanie | Przechowywać w temp. od +2°C do +8°C. |
Adres zwrotny | Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz www.hochland.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Plastry sera z szynką i pieczarkami. Ser topiony. |
Wartości odżywcze | w 100 g: wartość energetyczna : 1116 kJ/268 kcal tłuszcz : 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 13 g węglowodany : 5,1 g w tym cukry : 4,2 g białko : 17 g sól : 2,5 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w opiekaczu Od postaci schłodzonej - Tosty z serem Hochland Na gorąco! smakują równie pysznie, przygotowane w opiekaczu - Spróbuj i ciesz się ich smakiem!* *Uważaj, podgrzany ser jest gorący. Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej - Rozgrzej piekarnik do 180°C - Rozpakuj pojedynczy plaster sera z folii - Połóż plaster sera na pieczywo - Włóż do rozgrzanego piekarnika na środkowy poziom i zapiekaj: - ok. 5 min. z termoobiegiem - ok. 10 min. bez termoobiegu Czas pieczenia może być różny w zależności od mocy i rodzaju piekarnika - Wyjmij Tost, odczekaj chwilę i rozkoszuj się jego smakiem!* *Uważaj, podgrzany ser jest gorący. |
100 g
130 g
100 g
100 g
100 g
150 g
100 g
100 g
140 g
150 g
140 g
130 g
130 g
130 g
100 g
100 g
100 g
100 g
100 g
140 g
140 g
130 g
130 g
140 g
140 g
100 g
100 g
150 g