W PROSZKU

Knorr Ulubione Smaki Sos grzybowy 24 g

Knorr Ulubione Smaki Sos grzybowy 24 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Ulubione Smaki Sos grzybowy 24 g

Ilość: 24 g

Cena 2,19 zł

Cena za kilogram 91,25 zł

2,19 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Dodatki Barwniki: Nie zawiera
MSG (glutaminian): Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jęczmień: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Składniki skrobia modyfikowana
sól
maltodekstryna
tłuszcz palmowy
hydrolizowane białka roślinne
cebula*** prażona (3.4%)
aromaty (w tym PSZENICA, JĘCZMIEŃ)
maślaki (2,9%)
koncentrat soku z pieczarek (2,6%)
borowiki (2,5%)
cukier
syrop glukozowy
syrop cukru karmelizowanego
białka MLEKA
czosnek
pieprz
pietruszka korzeń
ekstrakt drożdżowy
***z cebuli uprawianej w sposób zrównoważony
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa

Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
"Knorr"
Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania:
1. Zawartość opakowania wsyp do 300 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj.
2. Doprowadź do wrzenia i gotuj na małym ogniu przez ok. 1 min. od czasu do czasu mieszając.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sos grzybowy
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza przyrządzonego sosu 100 ml / 1 porcji** / %* w porcji** /
Energia121 kJ/29 kcal / 91 kJ/22 kcal / 1% /
Tłuszcz 0,7 g / 0,5 g / <1% /
w tym kwasy nasycone 0,4 g / 0,3 g / 2% /
Węglowodany 5,1 g / 3,8 g / 1% /
w tym cukry <0,5 g / <0,5 g / <1% /
Błonnik <0,5 g / <0,5 g /
Białko <0,5 g / <0,5 g / <1% /
Sól 0,95 g / 0,71 g / 12% /
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
**1 porcja = 75 ml. Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji sosu.

Opis produktu

Tradycyjny grzybowy smak uzyskasz, dodając Sos grzybowy Knorr, który stworzyłem, dobierając w odpowiednich proporcjach borowiki, maślaki i pieczarki - Piotr Murawski, szef kuchni Knorr.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

26 inne produkty w tej samej kategorii: