DO GOTOWANIA

Kucharek Barszcz czerwony instant 48 g

Kucharek Barszcz czerwony instant 48 g Zobacz większe

Nazwa: Kucharek Barszcz czerwony instant 48 g

Ilość: 48 g

Cena 1,79 zł

Cena za kilogram 37,29 zł

1,79 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
tel: +48/32 47 33 833
www.prymatgroup.pl
www.kucharek.pl
Dodatki Barwniki: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Soja: Może zawierać



Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Składniki cukier
suszony koncentrat soku buraka czerwonego (17,6 %)
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
warzywa suszone: czosnek, cebula
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
pieprz czarny (0,4 %)
olej rzepakowy
ekstrakt drożdżowy
aromat
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
tel: +48/32 47 33 833
www.prymatgroup.pl
www.kucharek.pl
Przygotowanie i stosowanie Przygotuj barszcz czerwony instant

Krok 1
Dwie łyżeczki produktu (12 g) rozpuść w 200 ml wrzącej wody.

Krok 2
Dokładnie wymieszaj. Nie gotuj. Opakowanie wystarcza na 4 porcje.

Życzymy smacznego!
Nazwa produktu uregulowana prawnie Barszcz czerwony instant.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 ml produktu po przygotowaniu:
Wartość energetyczna: 83 kJ / 19 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 4,6 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: <0,5 g
Sól: 0,90 g
Przepisy Wypróbuj również barszcz czerwony:
z orzechami i żurawiną
Składniki:
- 100 g suszonej żurawiny
- 40 g orzechów włoskich

Przygotowany Barszcz czerwony Kucharek rozlej do bulionówek. Do każdej bulionówki dodaj żurawinę i posiekane orzechy włoskie.

z borowikami, fasolą i kapustą
Składniki:
- 100 g borowików
- 100 g fasoli białej konserwowej
- 100 g białej kapusty

Kapustę poszatkuj i obgotuj w wodzie do miękkości. Borowiki również ugotuj, wyjmij z wody i jak ostygną pokrój w paseczki. Do przygotowanego Barszczu czerwonego Kucharek dodaj kapustę, odsączoną fasolę i borowiki.

z imbirem i morelami
Składniki:
- 80 g suszonych moreli
- 1 łyżka marynowanego imbiru
- sok z 1/2 cytryny
-½ łyżeczki Cynamonu mielonego Prymat

Do przygotowanego Barszczu czerwonego dodaj pokrojone w paski morele oraz posiekany imbir i podgrzewaj chwilę na małym ogniu. Dodaj sok z cytryny i dopraw do smaku cynamonem. Można doprawić chili pieprzem cayenne.

Opis produktu

Kucharek Barszcz czerwony instant 48 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: