Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Tao Tao Papier ryżowy 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano wyłącznie dla: TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00, fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera |
Składniki | mąka ryżowa (99,5%) sól |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. |
Adres zwrotny | TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00, fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow |
Przygotowanie i stosowanie | Doskonały do sajgonek, pierożków i przekąsek. |
Adres dystrybutora | Tan-Viet International S.A. ul. Marco Polo 9 83-031 Łęgowo Polska |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Papier ryżowy. |
Wartości odżywcze | 100 g produktu: Wartość energetyczna:: 1400 kJ/ 332 kcal Tłuszcz:: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,0 g Węglowodany:: 66,5 g w tym cukry:: 1,2 g Białko:: 6,5 g Sól:: 3,2 g |
Przepisy | Smażone sajgonki Nadzienie na 8-10 sajgonek 1. 2 grzyby Mun Tao Tao moczyć w gorącej wodzie. Po 20 minutach odcedzić, odkroić nóżki i pokroić kapelusze w paski. 2. 20 g makaronu chińskiego Tao Tao wrzucić do wrzątku i zostawić pod przykryciem. Po 3 min odcedzić, pokroić na paski o długości około 5 cm. 3. Drobno pokroić małą marchew, pół cebuli i 1 liść kapusty pekińskiej. Wymieszać i dodać 100 g mielonego mięsa, jajko, 5 kiełków fasoli mung Tao Tao, 1 łyżkę sosu sojowego. 4. Wszystko wymieszać i przyprawić pieprzem. Sposób przyrządzania 1. Pojedynczy placek zanurzyć na 2 sekundy w letniej wodzie i położyć na deskę aż zmięknie. 2. Na placek nałożyć 1 łyżkę stołową nadzienia i zawinąć w sposób pokazany na obrazkach na opakowaniu. 3. Sajgonki smażyć na rozgrzanym, głębokim oleju do osiągnięcia złotobrązowego koloru. Sposób zawijania: 1. Połóż nadzienie na placek. 2. Przykryj nadzienie i zagnij rogi. 3. Zawin sajgonkę. |
200 g
800 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
80 g
110 g
264 ml
850 g
800 g
400 g
170 g
300 g
285 g
200 g
285 g
260 g
200 g