KUCHNIE ŚWIATA

Tao Tao Papier ryżowy 50 g

Obniżka! Tao Tao Papier ryżowy 50 g Zobacz większe

Nazwa: Tao Tao Papier ryżowy 50 g

Ilość: 50 g

NASZA CENA! 2,92 zł
do 2024-03-19

Cena za kilogram 58,40 zł

2,92 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
fax (+48 58) 692 90 01
www.tan-viet.com.pl
facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Składniki mąka ryżowa (99,5%)
sól
Przechowywanie Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Adres zwrotny TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
fax (+48 58) 692 90 01
www.tan-viet.com.pl
facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow
Przygotowanie i stosowanie Doskonały do sajgonek, pierożków i przekąsek.
Adres dystrybutora Tan-Viet International S.A.
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
Kraj pochodzenia Wietnam
Nazwa produktu uregulowana prawnie Papier ryżowy.
Wartości odżywcze 100 g produktu:
Wartość energetyczna:: 1400 kJ/ 332 kcal
Tłuszcz:: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,0 g
Węglowodany:: 66,5 g
w tym cukry:: 1,2 g
Białko:: 6,5 g
Sól:: 3,2 g
Przepisy Smażone sajgonki
Nadzienie na 8-10 sajgonek

1. 2 grzyby Mun Tao Tao moczyć w gorącej wodzie. Po 20 minutach odcedzić, odkroić nóżki i pokroić kapelusze w paski.
2. 20 g makaronu chińskiego Tao Tao wrzucić do wrzątku i zostawić pod przykryciem. Po 3 min odcedzić, pokroić na paski o długości około 5 cm.
3. Drobno pokroić małą marchew, pół cebuli i 1 liść kapusty pekińskiej. Wymieszać i dodać 100 g mielonego mięsa, jajko, 5 kiełków fasoli mung Tao Tao, 1 łyżkę sosu sojowego.
4. Wszystko wymieszać i przyprawić pieprzem.

Sposób przyrządzania
1. Pojedynczy placek zanurzyć na 2 sekundy w letniej wodzie i położyć na deskę aż zmięknie.
2. Na placek nałożyć 1 łyżkę stołową nadzienia i zawinąć w sposób pokazany na obrazkach na opakowaniu.
3. Sajgonki smażyć na rozgrzanym, głębokim oleju do osiągnięcia złotobrązowego koloru.

Sposób zawijania:
1. Połóż nadzienie na placek.
2. Przykryj nadzienie i zagnij rogi.
3. Zawin sajgonkę.

Opis produktu

Tao Tao Papier ryżowy 50 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: