DANIA GOTOWE

Pudliszki Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem 500 g

Pudliszki Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem 500 g Zobacz większe

Nazwa: Pudliszki Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem 500 g

Ilość: 500 g

Cena 14,94 zł

Cena za kilogram 29,88 zł

14,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta HJH Polska Sp. z o.o.
Pudliszki
ul. Fabryczna 7
63-840 Krobia
Dodatki Nie zawiera: Sztuczne konserwanty
Nie zawiera: MSG (glutaminian)
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki woda
fasola biała 35%
kiełbasa 12% [mięso wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, izolat białka soi, glukoza]
koncentrat pomidorowy 4%
boczek wędzony 4% [boczek wieprzowy, woda, sól, glukoza]
skrobia modyfikowana
cukier
cebula 1,5%
mąka pszenna
sól
jarzynka (sól, cukier, marchew, ekstrakt drożdżowy, cebula, zioła)
czosnek świeży
aromaty
aromat dymu wędzarniczego (zawiera mleko)
musztarda [woda, gorczyca, ocet, cukier, sól, przyprawy]
przyprawy
koncentraty (czarnej porzeczki, czarnej marchwi)
Przechowywanie Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze otoczenia.
Adres zwrotny HJH SP. z o.o.
Pudliszki
ul. Fabryczna 7
63-840 Krobia
www.pudliszki.pl
Podziel się opinią: 801 190 190
Całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora
Nazwa produktu uregulowana prawnie Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem. Produkt sterylizowany
Wartości odżywcze w 100 g
w porcji 250 g
Wartość energetyczna : 650 kJ / 155 kcal
1626 kJ / 388 kcal
Tłuszcz : 6.4 g
16.0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0.8 g
2.0 g
Węglowodany : 16.8 g
42.0 g
w tym cukry : 2.5 g
6.3 g
Błonnik : 3.0 g
7.5 g
Białko : 6.1 g
15.3 g
Sól : 0.7 g
1.8 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku
Od temperatury otoczenia
Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut

Odgrzać w kuchence mikrofalowej
Od temperatury otoczenia
W kuchence mikrofalowej (850 W): Zawartość opakowania przełożyć do głębokiego talerza. Podgrzewać przy max. mocy przez 3-4 minuty. Produkt po otwarciu i podgrzaniu należy spożyć w całości.

Opis produktu

Pudliszki Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem 500 g
Fasolka jest pyszna sama w sobie, ale z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku to prawdziwy rarytas. Ciesz się jej niezapomnianym smakiem i głębokim aromatem.

30 inne produkty w tej samej kategorii: