Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Président Ser tarty długodojrzewający Corregio 100 g
Ilość: 100 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia podpuszczka bakterie fermentacji mlekowej substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj) |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni. |
Adres zwrotny | Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Aromatyczny dodatek do: - makaronów - pizzy - sałatek |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego. |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 1483 kJ / 356 kcal Tłuszcz : 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 17 g Węglowodany : <0,5 g w tym cukry : <0,5 g Białko : 32 g Sól : 2,0 g |
150 g
150 g
150 g
100 g
150 g
100 g
40 g
40 g
100 g
40 g
200 g
100 g
200 g